PROFESSIONELE REINIGING VAN UW TROUWKLEDIJ

ONZE GARANTIES

✓ Lage vaste prijs van € 150,00 voor de reiniging van alle trouwjurken

✓ Vakkundige reiniging

✓ Gratis ophaal en leverservice in heel België 

✓ Gemakkelijk online aanvragen

✓ € 20 euro korting bij afgifte van je trouwkledij in de winkel 

Image by Joel Overbeck_edited.jpg

Het ja-woord, dé jurk, het feest. Jullie trouwkleding draagt vast en zeker de sporen van deze onvergetelijke dag. Een zwarte sleep, een vlekje van het diner maar ook make-up sporen zijn veel voorkomende vlekken na een geweldige dag.

Het reinigen van bruidskleding vergt veel zorg en is een specialisatie die door onze professionals wordt uitgevoerd. Er moet veel kennis zijn van stoffen en materialen. Afhankelijk van de jurk maken onze specialisten uit wat de beste reinigingsmethode is. 

Bijna alle bruidsjurken worden weer helemaal schoon. Toch kan het voorkomen dat het vuil zich te diep in de vezel heeft gehecht. Zoals de onderkant van je trouwjurk die over de grond sleept. Dit hardnekkige vuil kan soms niet helemaal verwijderd worden. Mocht dit voorkomen, dan word je hiervan op de hoogte gesteld. Ben je toch niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan heb je recht op een gratis overbehandeling.

Ons team van vakmensen behandelt jullie trouwkleding met de uiterste zorg. Of het nu gaat om; borduurwerk, kralen of andere bijzonderheden: wij houden rekening met elk detail. Zijn er bijzonderheden aan jullie trouwkleding? Laat het dan vooral ons weten!

We halen en bezorgen jullie trouwkleding kosteloos door heel België. Zo kunnen we jullie trouwkleding op je werk, bij de buren of bij vrienden afleveren. 

REINIGINGSDUUR

Al met al beslaat dit proces ongeveer 2 weken.  Heb je je trouwkleed sneller weer nodig vanwege een 2e ceremonie bijvoorbeeld? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Belangrijk: wij raden u sterk af om vooraf zelf vlekken te verwijderen. Dit kan onomkeerbare schade teweeg brengen aan de trouwjurk. 

Trouwkleed aanmelden

Reserveer hier de reiniging van uw trouwkledij.

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een ophaal-afspraak of om je trouwkledij naar de winkel te brengen. 

Opties
Ophaling en levering

Bedankt voor uw aanvraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.