GOEDKOPER TROUWEN DOE JE ZO

De bruiloft van je dromen zonder dat het goedkoop aanvoelt? In dit artikel bespreken we hoe je met een beperkt budget dat kan waarmaken zonder compromissen te moeten sluiten.

1) Koop je bloemen op de vroegmarkt
Bloemen zijn een onmisbaar onderdeel van je decoratie maar helaas ook verschrikkelijk duur. In plaats van deze bij een gewone bloemenwinkel te bestellen of nep bloemen te moeten kopen kan je voor veel minder geld echte bloemen kopen op de vroegmarkt in Brussel. Mits wat creativiteit kan je je locatie gewoon zelf geweldig opfleuren! Let wel op dat wanneer je enkele dagen vooraf je bloemen gaat halen, dat je ze koel en donker bewaart; eventueel in de kelder. Vergeet ook niet het water in de vazen brandschoon te houden zodat je bloemen nog even mooi zijn op je trouwdag!


2) Kies voor stadszalenJe trouwlocatie is ook een enorme hap in je budget. Kijk daarom even na of je stad ook geen zalen verhuurt. De tarieven van stadszalen zijn meestal veel goedkoper dan die van privé eigenaars. In Mechelen kan je voor een mooi overzicht bijvoorbeeld op deze link terecht: https://www.mechelen.be/zaalverhuur .


3) Uitnodigingen online bestellen