top of page

7 TIPS TER VOORBEREIDING OP JE EERSTE PASAFSPRAAK

Eindelijk is het dan zover, je gaat trouwjurken passen! Maar hoe bereid je je nu eigenlijk voor op deze zoektocht? Lees het hier!


1. JE TROUWLOCATIEHoud je trouwlocatie zeker in gedachten bij het uitzoeken van je trouwjurk! Je wil dat de jurk uiteindelijk wel past bij je locatie en alles dus een mooi samenhangend geheel is.2. DE JUISTE MENSEN

Bruidsjurken passen is leuk! Kies daarom zorgvuldig de mensen uit die je meeneemt naar je pasafspraak. Te veel meningen zijn écht niet bevordelijk. Bovendien is het belangrijkste dat jij je goed en mooi voelt in JOUW jurk. De ervaring leert ons dat 1 tot 3 mensen uit je nabije omgeving vaak erg prettig is. Meer mag uiteraard ook, dat is jouw keuze.


3. SPEAK UP


Tijdens je pasafspraak is het belangrijk dat je duidelijk vertelt wat je wil en wat je absoluut niet wil. Dit is het moment om je mening te uiten. Laat je door niemand dwingen tot een beslissing, dit is jouw jurk voor die ene speciale dag en we willen ervoor zorgen dat JIJ blij bent met je jurk.


4. EEN OPEN MINDSETEen styliste weet uit ervaring meestal nog het best wat het meest flatterend zal zijn op jouw lichaam. Laat je goed adviseren en behoud een open mindset. We raden je aan om enkele bruidsjurken uit te kiezen en er enkele door een professional uit te laten kiezen. Blijf vooral dicht bij je eigen stijl en de kledingstukken waar je je in het dagelijkse leven goed in voelt. Wist je dat onze bruidjes vaak toch verliefd worden op een andere jurk dan ze initieel in gedachte hadden?5. PAS NIET TE VEEL TROUWJURKENTe veel verschillende bruidsjurken passen zorgt alleen voor keuzestress. Probeer een paar stijlen uit om te weten wat je mooi staat en probeer daarop verder te bouwen. Vertrouw op je gevoel wanneer je denkt dat je dan dé jurk hebt gevonden.


6. SCHOENEN

Neem een paar schoenen mee die gelijkaardig zijn aan de schoenen die je wil aandoen op je trouwdag. Zo heb je een beter beeld van hoe je jurk eruit ziet en wat je ervan kan verwachten. Heb je nog geen idee van welke schoenen je wil aandoen? Geen probleem, we got you girl! In onze winkel voorzien wij ook een paar passchoenen.


7. ENJOY


Geniet vooral van je pasafspraak! Dat is eigenlijk het beste advies dat we je kunnen geven. Zet alle druk van je wedding planning even van je af en geniet! Het uitzoeken van je trouwjurk is een bijzondere ervaring die je zeker zal bijblijven!


bottom of page