top of page

JURK OP MAAT 

Bij CC Bridal bestaat de mogelijkheid om bruids- en suitekledij op maat te laten maken. In ons atelier wordt alles met aandacht en oog voor detail gemaakt. Wij streven naar perfectie en werken alleen met duurzame en kwalitatieve materialen.

Valt jouw figuur niet in de standaard gebruikte matentabellen waardoor het lastig is om de trouwjurk van je dromen te vinden die je vormen mooi benadrukt? Of heb je de jurk van je dromen op Pinterest gevonden maar kan je deze nergens verkrijgen? Of wil je graag een unieke jurk naar wens laten maken? Dan is maatwerk de ideale oplossing! 

Aan de hand van de gebruikte materialen en de complexiteit van het naai-en stikwerk wordt er een prijsopgave gemaakt. 

Hoe wij te werk gaan: 

Stap 1: Passen van verschillende trouwjurken

Door het passen van verschillende jurken in onze uitgebreide collectie kan je al een beter beeld vormen van wat je mooi vindt en wat jou mooi staat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stap 2: Initiële schets

We maken een schets van hoe de jurk er zal uitzien. 

Stap 3: Materiaalkeuze

Afhankelijk van het gewenste resultaat gaan we  op zoek naar de juiste stoffen

Modeschets

Zijde voor een summer-proof ademende voering of stretch tulle om je figuur te corrigeren en te accentueren? De opties zijn eindeloos. Type kant en de juiste kralen worden in deze stap ook besproken.

 

Stap 4: Prijsopgave

Op basis van het ontwerp wordt een initiële prijsopgave gemaakt. Na goedkeuring wordt er een voorschot betaald. Dan gaan wij aan de slag met het realiseren van jouw droomjurk. Je kan al een trouwjurk op maat laten maken vanaf 2000,- euro. 

Stap 5: Pasafspraken 

De laatste stap betreft het passen van je trouwjurk. Er zijn zo veel pasafspraken als er nodig zijn om de perfecte jurk te maken. Gemiddeld zijn dit er 3. 

Zit je nog met vragen? Mail gerust naar info@ccbridal.be of bel ons op 015 391 582

Klik hier om een afspraak te maken.

bottom of page