Onze diensten

Lees hieronder nog even onze tips om voorbereid naar je pasafspraak te komen alvorens je deze vastlegt: 

  • CC Bridal garandeert persoonlijke aandacht en daarom ben jij op je pasafspraak de enige in de winkel! Mocht het je niet lukken om naar je afspraak te komen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten, bij voorkeur minstens 3 dagen vooraf. 

  • Kijk alvast even in onze collectie zodat je weet welke stijlen er aanwezig zijn in onze bruidswinkel. Selecteer jouw top 3 bruidsjurken uit onze collectie en geef deze door bij het maken van je afspraak. Deze 3 jurken zorgen voor een vlotte opstart van je pasbeurt, kies ze dus zorgvuldig en neem je tijd om de foto’s te bekijken. Laat je in de winkel goed adviseren en behoud een open mindset.

  • Draag op je pasafspraak bij voorkeur huidkleurige lingerie en neem een paar schoenen mee die gelijkaardig zijn aan de schoenen die je wil aandoen op je trouwdag. Zo heb je een beter beeld van hoe je jurk eruit zal zien en wat je ervan kan verwachten. Heb je nog geen idee van welke schoenen je wil aandoen? Geen probleem, in onze winkel voorzien wij ook een paar passchoenen.

  • Bruidsjurken passen is leuk! Kies daarom zorgvuldig de mensen uit die je meeneemt naar je pasafspraak. Te veel meningen zijn écht niet bevordelijk en we willen dat de focus op jou blijft zodat je niet overweldigd wordt door de mogelijkheid van teveel meningen . Bovendien is het belangrijkste dat jij je goed en mooi voelt in JOUW jurk. De ervaring leert ons dat 1 tot 3 mensen uit je nabije omgeving vaak erg prettig is. Meer mag uiteraard ook, dat is jouw keuze.

Hieronder leest u welke veiligheidsmaatregelen wij getroffen hebben en welke speciale regels er gelden. Deze maatregelen en regels zijn conform de overheidsadviezen en zijn ook duidelijk zichtbaar in onze winkels.

 

Heeft u verkoudheids- of griepverschijnselen blijf dan thuis en maak een afspraak op een later moment.

 

    

Veiligheidsmaatregelen COVID19:
      
• Kom met maximaal 1 andere persoon naar de winkel.

• Een mondmasker is verplicht in de winkel (alsook in de winkelstraat).

• De pasjurken worden na elke pasbeurt gestoomd. 

• Houd ten minste 1,5 m afstand van elkaar, ook van onze medewerkers. 
• We hebben beschermende materialen en desinfecterende middelen bij de ingang voor u klaar liggen. 
• Raak producten niet onnodig aan. 

 

Onze medewerkers zien toe op naleving van bovenstaande regels. Volg alstublieft hun aanwijzingen. Onze winkel wordt elke dag grondig schoongemaakt.

 

Wij verheugen ons op uw komst! Mogelijk kunnen we nog niet alle services bieden die u gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wat natuurlijk niet veranderd is, zijn de inspirerende collecties, de vele verrassende merken en de bijzondere service die u bij ons vindt. Wij staan klaar om u te verwelkomen.