Onze diensten

Lees hieronder nog even onze tips om voorbereid naar je pasafspraak te komen alvorens je deze vastlegt: 

  • CC Bridal garandeert persoonlijke aandacht. Mocht het je niet lukken om naar je afspraak te komen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. 

  • Kijk alvast even in onze collectie zodat je weet welke stijlen er aanwezig zijn in onze bruidswinkel. Selecteer jouw top 3 bruidsjurken uit onze collectie en geef deze door bij het maken van je afspraak. Deze 3 jurken zorgen voor een vlotte opstart van je pasbeurt, kies ze dus zorgvuldig en neem je tijd om de foto’s te bekijken. Laat je in de winkel goed adviseren en behoud een open mindset.

  • Draag op je pasafspraak bij voorkeur huidkleurige lingerie en neem een paar schoenen mee die gelijkaardig zijn aan de schoenen die je wil aandoen op je trouwdag. Zo heb je een beter beeld van hoe je jurk eruit zal zien en wat je ervan kan verwachten. Heb je nog geen idee van welke schoenen je wil aandoen? Geen probleem, in onze winkel voorzien wij ook een paar passchoenen.

  • Bruidsjurken passen is leuk! Kies daarom zorgvuldig de mensen uit die je meeneemt naar je pasafspraak. Te veel meningen zijn écht niet bevordelijk en we willen dat de focus op jou blijft zodat je niet overweldigd wordt door de mogelijkheid van teveel meningen. De ervaring leert ons dat 1 tot 3 mensen uit je nabije omgeving vaak erg prettig is. Meer mag uiteraard ook, dat is jouw keuze.